TENNISKIDS BLAUW

Introductie-actie / 1 maand lang, tot 2 keer per week tennisles voor €20,-

BLAUW? Bij jeugdtennis werken we met kleuren voor de verschillende leeftijden en niveaus. Niveau BLAUW is het eerste niveau en meest geschikt voor kinderen in de leeftijd 4-6 jaar. 

Hét spel- en balvaardigheidsprogramma voor jonge kinderen uit Enschede!

De gymles en/of wekelijkse zwemles zijn voor jonge kinderen vaak de eerste kennismaking met sport en bewegen. Juist in deze jonge leeftijd is het ontwikkelen van een goede basis in o.a. beweegvaardigheid en oog-hand coördinatie zeer belangrijk! Het helpt kinderen enorm! Niet alleen bij het sporten maar vooral ook bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het spelenderwijs aanleren van goede sociale vaardigheden. 

Professionele begeleiding

De Tenniskids Blauw lessen worden gegeven door een tennisleraar. Deze tennisleraar heeft naast de algemene opleiding voor Tennisleraar, de workshop Tenniskids Blauw gevolgd. Zo zorgen ze voor nóg meer plezier tijdens de lessen.

Waar?

Tennisvereniging T.V.V.S. 
Magnoliastraat 11 te Enschede

Wanneer?

  • Woensdag en vrijdag van 14.45-15.30

Deelnemen kan zonder abonnement of verenigingslidmaatschap. Je betaalt kontant of per betaalverzoek vanuit De Tennis Promotor. Wil je kind definitief op tennis bij een lokale tennisvereniging? Dan helpen we jullie verder opweg.

Schrijf je kind hieronder in!

Welke dagen wil je kind deelnemen?

Wil jij ook tennis uitproberen tijdens de les van je kind?

Leuk! wie neem je mee?

Heb je een eigen racket?

Sponsoren