Inschrijfformulier tennistraining WTC Beukersweide

De tennislessen worden aangeboden in twee seizoenen van 6 maanden. Er is een seizoen van april t/m september (zomerseizoen) en een seizoen van oktober t/m maart (winterseizoen). U schrijft zich altijd in voor een heel seizoen. Als u tijdens een seizoen instroomt dan geldt de inschrijving tot einde van het betreffende seizoen. Het lesgeld wordt dan naar rato van het aantal resterende lessen aangepast.

Klantgegevens:

U hoeft uw gegevens niet opnieuw in te vullen.

Vul uw gewijzigde gegevens in:

Vul uw gegevens in:

Om training te volgen, dient u lid te zijn / worden van de vereniging.

Meer info over het lidmaatschap vind u op www.beukersweide.nl.

Keuze training:

Jeugdtraining worden doorgaans ingepland van di t/m do tussen ca. 15.30-19.00 en is afhankelijk van de opgaven.

Entree Jeugdlidmaatschap

Het Entree jeugdlidmaatschap inclusief 10 proeflessen kost €65,- en dient u rechtstreeks af te sluiten met TC Beukersweide. KLIK HIER voor aanmelding. Vul ook de rest van dit formulier in. Tennisorganisatie De Tennis Promotor deelt uw kind dan in voor de 10 proeflessen. Wij verrekenen het lesgeld direct met de vereniging. Mocht uw kind na 10 proeflessen het reguliere lesseizoen af willen maken dan is dit optioneel. De resterende lessen worden dan naar rato met u verrekend. 

Volwassenen trainen doorgaans van di t/m do tussen ca. 19.00-22.00 en is afhankelijk van de opgaven.

Entree Lidmaatschap

Het Entree Lidmaatschap inclusief 10 proeflessen kost €99,- en dient u rechtstreeks af te sluiten met TC Beukersweide. KLIK HIER voor aanmelding. Vul ook de rest van dit formulier in. Tennisorganisatie De Tennis Promotor deelt dan in voor de 10 proeflessen. Wij verrekenen het lesgeld direct met de vereniging. Mocht U na 10 proeflessen het reguliere lesseizoen af willen maken dan is dit optioneel. De resterende lessen worden dan naar rato met u verrekend. 

Beschikbaarheid:
Er zijn trainingsmogelijkheden op dinsdag, woensdag en donderdag. Geef de dagen door dat u WEL kan. Er zijn meerdere keuzes mogelijk.

Om ons aanbod uit te breiden willen we graag uw interesse peilen voor een extra trainingsaanbod, trainingen overdag en trainingen in de ochtenden. 

Welke dagen komen dan het beste uit?

Restitutieverzeking:
Let op! Conform onze voorwaarden bent u altijd het totale lesgeld voor één heel seizoen verschuldigd. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor het geval dat u vanwege een langdurige blessure of ziekte vijf of meer trainingen achter elkaar mist, kunt u vooraf een restitutieverzekering afsluiten. Dit kost slechts €6,- per seizoen (zijnde €1,- per maand).

Opmerkingen

Akkoordverklaring:

Sponsoren