Inschrijfformulier tennistraining TV Glanerbrug

De tennislessen worden aangeboden in twee seizoenen van 6 maanden. Er is een seizoen van april t/m september (zomerseizoen) en een seizoen van oktober t/m maart (winterseizoen). U schrijft zich altijd in voor een heel seizoen waarin 18 lessen worden gepland. Als u tijdens een seizoen instroomt dan geldt de inschrijving tot einde van het betreffende seizoen. Het lesgeld wordt dan naar rato van het aantal resterende lessen aangepast.

Klantgegevens:

U hoeft uw gegevens niet opnieuw in te vullen.

Vul uw gewijzigde gegevens in:

Vul uw gegevens in:

Keuze training:

Jeugdtraining worden gegeven van ma t/m vrij tussen ca. 15.30-19.00

Ontvang 25% verenigingskorting op een 2e wekelijkse training!

TVG en De Tennis Promotor stimuleren kinderen om wekelijks twee keer te komen trainen d.m.v. een korting op het lesgeld van 25%! Vaker trainen betekent meer progressie, meer beweging, meer verenigingsbinding en vooral ook meer plezier in tennis. Voorwaarde is wel dat het kind deel neemt aan de jeugdcompetitie en zoveel mogelijk (verenigings) evenementen. 

Volwassenen trainen doorgaans van ma t/m do tussen ca. 19.00-22.00

Beschikbaarheid
Geef de dagen door dat u WEL kan.

Om ons aanbod uit te breiden willen we graag uw interesse peilen voor een extra trainingsaanbod, trainingen overdag en trainingen in de ochtenden. 

Welke dagen komen dan het beste uit?

Om training te volgen, dient u lid te zijn / worden van de vereniging.

Meer info over het lidmaatschap vind u op www.tvglanerbrug.nl.

Restitutieverzeking:
Let op! Conform onze voorwaarden bent u altijd het totale lesgeld voor één heel seizoen verschuldigd. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor het geval dat u vanwege een langdurige blessure of ziekte vijf of meer trainingen achter elkaar mist, kunt u vooraf een restitutieverzekering afsluiten. Dit kost slechts €6,- per seizoen (zijnde €1,- per maand).

Opmerkingen

Akkoordverklaring:

Sponsoren