Indoor tennismogelijkheden PLUS groepen

Voor jeugdspelers uit onze PLUS groepen bieden wij in de maanden oktober t/m maart op zaterdagochtend. Voor elke jeugdspeler geldt dat hij/zij is aangemeld voor clubtraining bij tennisvereniging TVVS, TV Glanerbrug of TEZ. Daarnaast is deelname aan de PLUS training alleen mogelijk op uitnodiging of voordracht van trainers van de Tennis Promotor.

De ouderbijdrage voor de baanhuur en is éénmalig per winterseizoen. De trainingen zijn per week af te nemen. Graag iedere donderdag voorafgaand doorgeven of kinderen de eerst volgende zaterdag meedoen aan de training.  

Let op: de beschikbaarheid van banen en plekken zijn beperkt, maar wij doen ons uiterste best iedere deelnemer uit onze plus groepen een plekje te geven. 

Beschikbaarheid banen:

  • Niveau ROOD zaterdag, 9.30 uur, totaal 8 plekken beschikbaar, bijdrage = €69,- p.p. per seizoen van 6 maanden
    Niveau ORANJE / GROEN, zaterdag 10.30 uur, totaal 4 plekken beschikbaar, bijdrage = €138,- p.p. per seizoen van 6 maanden
    Niveau GROEN / GEEL, zaterdag 11.30 uur, totaal 8 plekken beschikbaar, bijdrage = €138,- p.p. per seizoen van 6 maanden
  • ! Back up: er zijn nog mogelijkheden, later op de vrijdagmiddag indien er een overtal ontstaat in de groepen op zaterdagochtend

Aanmelden indoor tennis

Jeugdspeler volgt clubtraining bij:

Uw contactgegevens

De onderstaande bijdrage wordt éénmalig automatisch geïncasseerd. De bijdrage geldt voor één seizoen van oktober t/m maart. 

Voor akkoord

Sponsoren