TENNISKIDS BLAUW

Hét spel- en balvaardigheidsprogramma voor jonge kinderen uit Enschede!

De gymles en/of wekelijkse zwemles zijn voor jonge kinderen vaak de eerste kennismaking met sport en bewegen. Juist in de leeftijd van 5-7 jaar is het ontwikkelen van een goede basis in beweegvaardigheid zeer belangrijk! Het helpt kinderen enorm! Niet alleen bij het sporten maar vooral ook bij het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het spelenderwijs aanleren van goede sociale vaardigheden. 

Professionele begeleiding

De Tenniskids Blauw lessen worden gegeven door een tennisleraar. Deze tennisleraar heeft naast de algemene opleiding voor Tennisleraar, de workshop Tenniskids Blauw gevolgd. Zo zorgen ze voor nóg meer plezier tijdens de lessen.

Waar?

Tennisvereniging T.V.V.S. 
Magnoliastraat 11 te Enschede

Wanneer?

  • Woensdag en vrijdag van 14.30-15.15

Deelnemen kan zonder abonnement of verenigingslidmaatschap. Je betaalt per keer €5,- p.p. Dit kan kontant of per betaalverzoek vanuit De Tennis Promotor. Wil je kind definitief op tennis bij een lokale tennisvereniging? Dan helpen we jullie verder opweg.

Samen met je kinderen tennis uitproberen? 

Dat kan! Ouders kunnen tijdens de les van hun kinderen tennis ook zelf uitproberen!

BLAUW? Bij jeugdtennis werken we met kleuren voor de verschillende leeftijden en niveaus. Niveau BLAUW is het eerste niveau en meest geschikt voor kinderen in de leeftijd 5-7 jaar.  

Eén of twee keer per week, 45 minuten actief en met super veel fun essentiële beweegvaardigheden aanleren?   

Schrijf je kind hieronder in!

Welke dagen wil je kind deelnemen?

Wil jij ook tennis uitproberen tijdens de les van je kind?

Leuk! wie neem je mee?

Heb je een eigen racket?

Sponsoren