Indeling World Tour Rood/Oranje bekend
Geplaatst op 4 maart 2019

Indeling bekijken

De indeling van de Rode en Oranje competitie vind je op tenniskids.toernooi.nl. Zoek bij ‘Clubs’ naar jouw eigen club en selecteer jouw team. Ga vervolgens naar kalender om de wedstrijden te zien. Kun je de indeling niet vinden? Check dan even het stappenplan. Vanaf zondag 31 maart staan er acht speeldagen op het programma, waarvan de laatste staat gepland op 10 juni. 

De Groene competitie gaat een week later van start, op zondag 7 april. De indeling van de Groene competitie kun je bekijken op MijnKNLTB.nl. Het stappenplan 'MijnKNLTB' laat precies zien hoe je bij de indeling en het wedstrijdprogramma terechtkomt. 

Competitiemagazine voor kinderen in Rode en Oranje competitie

Doe jij mee aan de Rode of Oranje competitie? Dan ontvang jij van de functionaris Tenniskids van jouw verenging een speciaal Kia Tenniskids competitiemagazine! Het magazine zit vol met leuke informatie, spelletjes, een poster van Kiki Bertens en een pagina voor jouw Hero Cards (stickerplaatjes). Op deze Hero Cards staan Nederlandse proftennissers en coaches. Je ontvangt elke speeldag dat je meedoet een pakje met Hero Cards en zo kun je jouw boek vol sparen!

Sponsoren