TennisKids@School!
1 februari 2019 - 30 april 2019

TennisKids@School

De komende maanden bezoeken we tientallen basisscholen en verzorgen we super leuke schooltennislessen. Kinderen maken tijdens de gymles op een laagdrempelige actieve manier kennis met tennis. Veel kinderen komen hierbij voor het eerst in aanraking met een racket en een tennisbal. Onder begeleiding van onze professionele tennisleraren leren ze de eerste beginselen van het tennisspel. 

Hopelijk kunnen we een aantal kinderen zo enthousiasmeren dat ze bij één van onze verenigingen op een échte tennisbaan nog een keer het tennis uitproberen en uiteindelijk ook echt op tennis gaan. Tennis is namelijk een super leuke en leerzame sport voor kinderen. Veel kinderen spelen hun hele jeugd wekelijks tennis tijdens trainingen of wedstrijden.

Tennistrainingen worden gegeven professionele trainers. Onder hun  begeleiding worden onze jeugdspelers niet alleen betere tennissers, maar ze
ontwikkelen ook een gezonde levensstijl en eigenschappen als sportiviteit, doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel en goed sociaal gedrag. 

Kortom, is uw kind enthousiast om op tennis te gaan?

Meld je bij ons aan!Sponsoren